IN - LogotipoM.Mar Oliver, Albert Riquelme i Silvia Llompart - L'escola infantil dóna la benvinguda als avis i les àvies

Introducció

La comunicació que presentam transmet una experiència emmarcada a l'escola Bressol de Sant Feliu de Guíxols. És fonamental destacar el clima de confiança i de col·laboració entre famílies i personal docent. Partint d'aquest context el projecte que presentam tenia com a objectiu fomentar la relació escola família i revaloritzar una figura que està molt present actualment a la infància, els avis i les àvies.

Es tractava d'aprofundir en la visió que tenen els infants dels seus avis i viceversa, donar veu als avis dins l'escoleta. Sentir-se partíceps en la dinàmica de l'escoleta creant un espai on ambdós poguessin expressar les seves opinions (emocions, necessitats, ...) sobre la relació establerta. Fer del centre un lloc de trobada entre els dos agents socialitzadors més importants de la vida dels nins/nines, escola- familia.

Copyright y todos los derechos reservados - ISSN: 1989-0966

Per citar l'article

“Oliver, M., Riquelme, A. i Llompart, S. (2009). L'escola infantil dóna la benvinguda als avis i les àviesIN. Revista Electrònica d’Investigació i Innovació Educativa i Socioeducativa , V. 2, n. 1, PAGINES 115-120. Consultado en "http://www.in.uib.cat/pags/volumenes/vol2_num1/oliver-otros/index.html en (poner fecha) )”